Hoidot

Aromahieronta

Aromahieronta on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa eteeristen öljyjen ja erikoistekniikan avulla edistetään elimistön toimintoja. Eteeriset öljyt saadaan luonnosta: kukista, lehdistä, hedelmistä, kuorista, pihkasta ja juurista.

Hoidon tavoitteet

  • Kehon tasapainon palauttaminen
  • Rentouttaminen
  • Nestekierron vilkastuttaminen ja kuona-aineiden poistaminen
  • Verenkierron vilkastuttaminen
  • Energian antaminen.

Täydellinen kasvohoito

Täydellinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, mustapäiden ja epäpuhtauksien poiston, kasvojen ja kaulan hieronnnan, Decolette hieronnnan (kaulan ja rintojen välinen alue sekä hartiat ja yläselkä), naamion sekä loppuvoiteet. Hoidon aikana kulmat siistitään ja muotoillaan. Hoito tehdään aina asiakkaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla.

hoidot-tjej

Intialainen päähieronta

Yksinkertaista ja rentouttavaa päänhierontaa, joka helpottaa stressin aiheuttamia jännitystiloja sekä elvyttää päänalueen verenkiertoa.

Hieronnassa käytetän erilaisia tukistus, väristys sekä sivelyotteita.

Ditelle kasvo- ja vartalohoidot

Lihasten ja kudosten kiinteyttämiseen ja vahvistamiseen sekä verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen. Laitteella tehtävä sähköhoito, jonka suosittelemme ottamaan sarjahoitona.

HOT STONE kiviterapia

Kivet lämmitetään kuumassa vedessä. Koko vartalo hierotaan öljyllä ja lämpimillä kivillä. Kivistä lähtevä syvä lämpö ja hieronta rentouttavat jännittyneitä lihaksia tasapainottaen kehon ja mielen.

Vartalosokerointi – makein tapa poistaa ihokarvoja

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Suosittelemme erityisesti kainaloille ja bikinialueille.

Timanttihionta

Mikrohiontalaitteella suoritettava ihonkuorinta on tarkoitettu korvaamaan ja täydentämään aikaisempia mekaanisia ja kemiallisia ihonkuorintoja.Hoito sopii normaalin kasvohoidon yhteyteen mainiosti ja sillä voidaan hoitaa erikseen ihon erityisongelmia. Hoito on asiakkaalle miellyttävä ja tuloksia tuova.

Jalkahoito

fotPerinteinen jalkahoito (kesto 60-90 min.) Jalkakylpy, kynsinauhojen ja kynsien hoito, kovettumien ja känsien poisto sekä jalkahieronta. Suosittu hoito myös miehille.
Luxus jalkahoidossa tehdään edellisen lisäksi jaloille kuorinta merisuolan ja öljyn seoksella.
Lakkauksen voi valita lisäpalveluna ja lakkapullon saa mukaan kotiin.

Ripsipermanentti

Ripsipermanentissa yläsuuntaan käännetyt ripset avaavat silmää ja kohottavat katsetta. Jokapäiväistä ripsien kääntämistä ei tarvitse enää tehdä. Permanentti kestää n.1-3 kk, jonka aikana uudet ripset kasvavat suorina jälleen takaisin. Seuraavaa permanenttia suositellaan vasta, kun edellinen permanentti on poistunut. Sopii hyvin myös lyhyille ripsille.

Klikkaa nähdäksesi hinnasto

HINNASTO