Hoidot

Aromahieronta

Aromahieronta on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa eteeristen öljyjen ja erikoistekniikan avulla edistetään elimistön toimintoja. Eteeriset öljyt saadaan luonnosta: kukista, lehdistä, hedelmistä, kuorista, pihkasta ja juurista.

Hoidon tavoitteet

  • Kehon tasapainon palauttaminen
  • Rentouttaminen
  • Nestekierron vilkastuttaminen ja kuona-aineiden poistaminen
  • Verenkierron vilkastuttaminen
  • Energian antaminen.

Täydellinen kasvohoito

Täydellinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, mustapäiden ja epäpuhtauksien poiston, kasvojen ja kaulan hieronnnan, Decolette hieronnnan (kaulan ja rintojen välinen alue sekä hartiat ja yläselkä), naamion sekä loppuvoiteet. Hoidon aikana kulmat siistitään ja muotoillaan. Hoito tehdään aina asiakkaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla.

hoidot-tjej

Intialainen päähieronta

Yksinkertaista ja rentouttavaa päänhierontaa, joka helpottaa stressin aiheuttamia jännitystiloja sekä elvyttää päänalueen verenkiertoa.

Hieronnassa käytetän erilaisia tukistus, väristys sekä sivelyotteita.

Mikroneulaus

Neulauksella aiheutetaan ihoon positiivinen trauma tekemällä tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihoon. Tämä stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Kollageenin tuotanto aktivoituu. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät paremmin. Tulokset näkyvät iholla n. 4-6 viikon kuluttua. Neulaus on hyvä tehdä 3-6 kerran sarjana 4.n viikon välein.
Neulaus on tehokas hoitomuoto ikääntyvälle iholle, aknearpiin, pigmenttihöiriöihin. Tekee ihosta elinvoimaisen ja hehkuvan.
Heti neulauksen jälkeen on hyvä varoa aurinkoa, saunomista eikä meikkiä saa laittaa samana päivänä.

HOT STONE kiviterapia

Kivet lämmitetään kuumassa vedessä. Koko vartalo hierotaan öljyllä ja lämpimillä kivillä. Kivistä lähtevä syvä lämpö ja hieronta rentouttavat jännittyneitä lihaksia tasapainottaen kehon ja mielen.

Vartalosokerointi – makein tapa poistaa ihokarvoja

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho. Suosittelemme erityisesti kainaloille ja bikinialueille.

Timanttihionta

Mikrohiontalaitteella suoritettava ihonkuorinta on tarkoitettu korvaamaan ja täydentämään aikaisempia mekaanisia ja kemiallisia ihonkuorintoja.Hoito sopii normaalin kasvohoidon yhteyteen mainiosti ja sillä voidaan hoitaa erikseen ihon erityisongelmia. Hoito on asiakkaalle miellyttävä ja tuloksia tuova.

Jalkahoito

fotPerinteinen jalkahoito (kesto 60-90 min.) Jalkakylpy, kynsinauhojen ja kynsien hoito, kovettumien ja känsien poisto sekä jalkahieronta. Suosittu hoito myös miehille.
Luxus jalkahoidossa tehdään edellisen lisäksi jaloille kuorinta merisuolan ja öljyn seoksella.
Lakkauksen voi valita lisäpalveluna ja lakkapullon saa mukaan kotiin.

Ripsipermanentti

Ripsipermanentissa yläsuuntaan käännetyt ripset avaavat silmää ja kohottavat katsetta. Jokapäiväistä ripsien kääntämistä ei tarvitse enää tehdä. Permanentti kestää n.1-3 kk, jonka aikana uudet ripset kasvavat suorina jälleen takaisin. Seuraavaa permanenttia suositellaan vasta, kun edellinen permanentti on poistunut. Sopii hyvin myös lyhyille ripsille.

Klikkaa nähdäksesi hinnasto

HINNASTO