Tietoa Meistä

Liisa

liisa
Valmistuin kosmetologiksi Etelä-Suomen kosmetologikoulusta v. 1996 ja perustin hoitolan jo opiskeluaikanani. Ennen valmistumistani työskentelin Diakonissalaitoksen sairaalassa ja urheiluliikkeen toimistossa. Käsillä tekeminen on kuitenkin minun juttuni.

Linda

linda
Valmistuin kosmetologiksi SKY-opistosta vuonna 2010. Työskentelin neljän vuoden ajan Vierumäki resort&Spassa, jossa työnkuvani koostui monipuolisista kosmetologin töistä. Minulla on ihana pieni tyttö jonka kanssa vietin muutaman antoisan ja opettavaisen vuoden kotona. Työssäni tärkeintä on asiakkaan kohtaaminen ja miellyttävän hoitokokonaisuuden tarjoaminen. Meillä Coralliassa jokainen asiakas on yksilö ja räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi täydellisen hoitokokonaisuuden.

Minni

minni
Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2001 Helsingin palvelualojen oppilaitoksesta. Kauneushoitola Corallia oli yksi työharjoittelupaikoistani opiskelujeni aikana. Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt myös kosmetiikan myyjänä kaupassa. Palasin kuitenkin takaisin kauneushoitolan maailmaan, koska koen että näin pystyn auttamaan asiakasta kokonaisvaltaisemmin. Nykypäivänä elämä on aika hektistä , joten pyrin hoidoissani tarjoamaan asiakkaalle rentouttavan ja rauhallisen oman hetken arjen keskellä. Vapaa-aikanani vietän aikaa perheeni, neljän lapseni ja mieheni kanssa. Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat myös tärkeä osa elämääni. Rentoudun luonnossa kävellen ja joogassa.

Klikkaa nähdäksesi hinnasto

HINNASTO