Tuotteet

BD Medical – Täydellisen ihon saavuttaminen on käsiesi ulottuvilla.

BioDerm Medical on tehokas tuotesarja erikoishoitoihin. Korkealaatuiset, tehokkaat ja bioaktiiviset raaka-aineet ovat tarkasti valittuja ja niissä on otettu huomioon hyvä siedettävyys. BDM tuotteet ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle, epäpuhtaalle, herkälle ja kuivalle iholle.

Tuotteiden monipuolisuuden avulla hoidot pystytään kohdistamaan jokaisen oman ihon tarpeisiin ja saamaan mahdollisimman tehokkaat hoitotulokset.

Biomedikaalisuuden lisäksi sarja on kotimainen. Tuotteet on valmistettu kokonaan Suomessa ja raaka-aineiden kotimaisuusaste on erittäin korkea. BDM luo kauneutta ulkoa- ja sisältäpäin sekä antaa hehkua ja elinvoimaa ihollesi. Tuotteet eivät sisällä silikonia, parabeeneja, ihoa herkistäviä tuoksuja, synteettisiä säilöntäaineita.

pastedGraphic

Exuviance

Exuviance-man-and-woman
Tuotemerkin takana on lääkealan yritys NeoStrata – Exuviance. Ihotautilääkärit ja plastikkagirurgit ympäri maailman käyttävät tuotteita. Exuviance tuotteissa ei käytetä keinotekoisia säilöntäaineita eikä väriaineita.
Exuviancen teho perustuu uuden sukupolven AHA-happo PHA:han (poly hydroxy acid), joka on turvallinen ja tehokas. Tuotesarja sopii kaikille, myös herkkäihoisille. Lisäksi kaikissa päivätuotteissa on aurinkosuojakerroin 15.Sarjalla voidaan hoitaa seuraavia ihon ongelmia:

  • Acne
  • Pigmentoitunut iho
  • Atooppinen iho
  • Rosacea eli ruusufinni
  • Vanhentunut, vaurioitunut, ryppyinen iho

Kotihoitotuotteet räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisen ohjelman mukaan.

EyEnvy

PastedGraphic-25EyEnvyn erityiskoostumus vaikuttaa ripsien ja kulmakarvojen pituuteen, paksuuteen ja tuuhteuteen vahvistamalla ja ravitsemalla karvatuppea.

Tieteellisten tutkimusten persuteella EyEnvy lisää ripsien pituutta ja tuuheutta jopa 45 % kuuden viikon päivittäisen käytön jälkeen. Kliinisesti testattu.

CSS jalkavoide

PastedGraphic-38CCS -jalkavoide on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden ja asiantuntijoiden kanssa. Jalkavoide on hajuton ja tekee ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Voide sisältää 10 % karbamidia, joka parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta ja pehmentää kovettumia.

Jane Iredale -meikkisarja

PastedGraphic-27Tuotteet ovat puhtaita luonnonmineraaleja ilman haitallisia täyte- tai sidosaineita kuten talkkia tai mineraaliöljyjä. Kemiallisia säilöntäaineita kuten parabeeneja ei myöskään ole käytetty.
Jane Iredale –tuotesarja ainesosineen on löydettävissä Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen ylläpitämästä Allergiaportaalista.

Gehwol-sarja

PastedGraphic-28Gehwol-sarja on saksalainen jalkojenhoitosarja.
Tuotteiden jalkojen terveyttä ylläpitävä ja jalkaongelmia hoitavat vaikutukset perustuvat taidokkaaseen eteeristen öljyjen ja luonnon tehoaineiden tasapainoiseen yhdistelmään.

Depend kynsilakat

PastedGraphic-37Käsi- sekä jalkahoidoissa käytämme DEPEND kynsilakkoja, joissa paljon värivalikoimaa.

CSS jalkavoide

PastedGraphic-38CCS -jalkavoide on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden ja asiantuntijoiden kanssa. Jalkavoide on hajuton ja tekee ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Voide sisältää 10 % karbamidia, joka parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta ja pehmentää kovettumia.

Klikkaa nähdäksesi hinnasto

HINNASTO