Tuotteet

Exuviance

Exuviance-man-and-woman
Tuotemerkin takana on lääkealan yritys NeoStrata – Exuviance. Ihotautilääkärit ja plastikkagirurgit ympäri maailman käyttävät tuotteita. Exuviance tuotteissa ei käytetä keinotekoisia säilöntäaineita eikä väriaineita.
Exuviancen teho perustuu uuden sukupolven AHA-happo PHA:han (poly hydroxy acid), joka on turvallinen ja tehokas. Tuotesarja sopii kaikille, myös herkkäihoisille. Lisäksi kaikissa päivätuotteissa on aurinkosuojakerroin 15.Sarjalla voidaan hoitaa seuraavia ihon ongelmia:

  • Acne
  • Pigmentoitunut iho
  • Atooppinen iho
  • Rosacea eli ruusufinni
  • Vanhentunut, vaurioitunut, ryppyinen iho

Kotihoitotuotteet räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisen ohjelman mukaan.

MAXEY LASH

maxeyPidemmät ja tuuheammat ripset ripsiseerumin avulla! Maxey Lash auttaa karvatupen toimintaa.

Seerumi vahvistaa ripsiä heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Noin kuukauden kuluttua ripset ovat selkeästi pidemmät, tuuheammat ja täyteläisemmät.Säännöllisellä käytöllä saat parhaimmat tulokset.

CCS jalkavoide

PastedGraphic-38CCS -jalkavoide on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden ja asiantuntijoiden kanssa. Jalkavoide on hajuton ja tekee ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Voide sisältää 10 % karbamidia, joka parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta ja pehmentää kovettumia.

Jane Iredale -meikkisarja

janeiredaleTuotteet ovat puhtaita luonnonmineraaleja ilman haitallisia täyte- tai sidosaineita kuten talkkia tai mineraaliöljyjä. Kemiallisia säilöntäaineita kuten parabeeneja ei myöskään ole käytetty. Jane Iredale –tuotesarja ainesosineen on löydettävissä Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen ylläpitämästä Allergiaportaalista.

Gehwol-sarja

PastedGraphic-28Gehwol-sarja on saksalainen jalkojenhoitosarja.
Tuotteiden jalkojen terveyttä ylläpitävä ja jalkaongelmia hoitavat vaikutukset perustuvat taidokkaaseen eteeristen öljyjen ja luonnon tehoaineiden tasapainoiseen yhdistelmään.

Depend kynsilakat

PastedGraphic-37Käsi- sekä jalkahoidoissa käytämme DEPEND kynsilakkoja, joissa paljon värivalikoimaa.

ALEX COSMETIC

ALEX COSMETIC on saksalainen ihonhoitosarja joka tarjoaa innovatiivisia ihonhoitokonsepteja. Tuotteissa käytetään puhtaita perusraaka-aineita yhdistettynä moderniin teknologiaan ja jatkuvaan tutkimustyöhön kasvimaailman äärettömissä mahdollisuuksissa. Yrttikuorinta on erinomainen hoito kirkastamaan epäpuhdasta, sameaa ihoa. Ikääntyvälle iholle valitaan uudistavat tuotteet ja saamme upeita tuloksia. Alex Cosmetic sarjassa ihanat kotihoitotuotteet!

Klikkaa nähdäksesi hinnasto

HINNASTO